Ilmainen toimitus yli 29,99 € tai vastaaville tilauksille

maksutavat

MAKSUTAVAT

Jos sinulla on Visa-, MasterCard-, American Express-, Diners Club- tai Discovery-luottokortti, jonka voi maksaa verkossa, voit käyttää niitä myös ostoksesi maksamiseen. Voit tarkistaa ja muokata online-ostoksesi korttiesi mahdollisia suojarajoja verkkopankissa tai sivukonttorissa.

Voit maksaa kortilla, jolla on sekä pankki- että luotto-ominaisuudet. Kun maksat debit-puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi ja luottopuolella, ostot veloitetaan luottokorttitililtäsi.

Jos sinulla on pankkikortti, jossa on sekä veloitus- että luotto-ominaisuuksia, voit maksaa luottokortiltasi käyttämällä kortin etuosassa olevaa 16-numeroista luotonumeroa. CVV / CVC 3-numeroinen vahvistusnumero sijaitsee kortin takana allekirjoituksen vieressä. Jos haluat maksaa pankkikortilla, löydät pankkikorttinumerosi kortin vasemmasta alakulmasta, numerosarjan, jonka ensimmäiset 16-numerot ovat pankkikorttinumeroita ja kolme viimeistä ovat CVV / CVC-vahvistuskoodina .

Jos käytät luottokorttia, voit maksaa ostostasi luottotililläsi. Kortin etuosassa oleva 16-numeroinen numero on luottokortti kortissa ja 3-numeroinen CVV / CVC-varmennuskoodi sijaitsee kortin takana allekirjoitusalueen vieressä.

Jos käytät maksukorttia, voit maksaa ostoksesi pankkitililtäsi. Kortin etuosassa oleva 16-numeroinen numero on kortilla oleva veloitusnumero ja 3-numeroinen CVV / CVC-vahvistuskoodi sijaitsee kortin takana allekirjoitusalueen vieressä.

Verkkokaupassamme maksulomakkeella tehdyt korttimaksut on suojattu SSL-salauksella. Emme näe korttitietojasi eikä tallenna niitä järjestelmiin.

Jos korttisi on kytketty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa -palveluun, kortinhaltijan henkilöllisyys varmennetaan kansainvälisellä MasterCard SecureCode- ja Verified by Visa -todennuspalvelulla. Kun maksat ostoksestasi, kirjoita ensin 16-numeroinen korttisi numero ja CVV / CVC-vahvistuskoodi ja vahvista sitten tapahtuma verkkopankkisi tai pankkisiirron salasanalla. Mitään maksutiedoistasi ei tallenneta eikä siirretä verkkokauppaan.

PayPal

Voit maksaa ostoksista verkkokaupassamme PayPal-maksutavalla.

Suora pankkimaksu Suomesta:

Voit maksaa Aktialla, Danske Bankilla, Handelsbankenilla, Nordealla, OP: llä, POP Pankilla, S-Pankilla, Säästöpankeilla ja Ålandsbankenilla.

Kun maksat ostoksistasi verkkopankkitiedoillasi, siirryt hetkeksi verkkopankkitilillesi ja ostosi veloitetaan suoraan tilillesi. Löydät tapahtuman myöhemmin tiliotteeltasi. Verkkomaksu on turvallinen, koska tapahtuma on suojattu SSL-salauksella.

Jos olet maksanut ostoksesi Ålandsbanken- tai S-Bank-tililtäsi ja haluat palauttaa tuotteet, saat hyvityksen seuraavasti: Saat sähköpostilinkin järjestelmäämme, jossa voit kirjautua sisään omalla verkkopankkitunnuksellasi ja kirjoita tilinumero palautusta varten.


MOBIILIMAKSU

MobilePay

Voit myös maksaa verkossa MobilePayssa yksinkertaisesti aktivoimalla online-maksun MobilePayssa ennen ensimmäistä ostoa.

olut

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa matkapuhelimella. Sinun on ladattava sovellus puhelimeesi ja liitettävä maksukortti siihen. Pivo työskentelee kaikkien pankkien asiakkaille.

MasterPass

Masterpass on digitaalinen maksujärjestelmä, jota voidaan käyttää turvallisesti milloin tahansa. Maksukortti ja kuljetustiedot tallennetaan maksujärjestelmään.